Minister Erjavec se klanja stricu iz ozadja

Zunanji minister Republike Slovenije Erjavec je v novembru 2012 obiskal Sveti sedež in Suvereni malteški viteški red. Drugi dan obiska se je srečal s papežem, prvi dan pa z nekim cerkvenim tajnikom in zunanjim ministrom malteškega viteškega reda. Po poročanju cerkvenega tednika Družina (25.11.2012) je zunanji minister povabil papeža v Slovenijo, poleg tega pa se mu je zahvalil za veliko pomoč pri osamosvajanju Slovenije. Pri pogovoru z omenjenim tajnikom pa je bilo med drugim govora tudi o vojaškem ordinariatu in zakonodaji.

Zunanji minister Erjavec je še eden izmed plejade slovenskih državnih funkcionarjev, ki se je šel prikloniti glavnemu svetovnemu stricu iz ozadja, s čimer je osmešil Republiko Slovenijo. Pokazal je veliko inferiornost in hlapčevstvo slovenske politike, ki še ni dojela, kdo je papež in njegova cerkev. V Slovenijo je celo povabil tistega, ki je najbolj odgovoren za cerkveno pedofilijo in zoper katerega je na meddržavnem kazenskem sodišču vložena tožba v zvezi s prikrivanjem pedofilije in kršenja človekovih pravic, tistega, ki trdi, da je kanonsko pravo nad slovensko ustavo oz. slovenskim pravnim redom. V Slovenijo je povabil tistega, ki je stal na čelu skupine, ki je rušila družinski zakonik, tistega, ki Slovenijo smatra kot svojo lastnino, tistega, ki je stoji na čelu neverjetno bogate organizacije, organizacije, ki se stalno pajdaši z bogataši in oblastjo in deluje proti ljudstvu. V Slovenijo je povabil tistega, ki stoji na čelu organizacije, ki permanentno krši človekove pravice, predvsem svobodo vesti oz. veroizpovedi, in pravico do življenja. V Slovenijo je povabil tistega, za katerega Luther trdi, da je živ hudič. Hudič v Sloveniji?

Že dvajset let se inferiorni slovenski politiki zahvaljujejo papežu za pomoč pri osamosvojitvi Slovenije, sedanji zunanji minister ni izjema. Vsi ti politiki niso dojeli, da je bila pomoč papeža oz. Vatikana pri osamosvojitvi Slovenije samo navidezna, kajti papež je deloval izključno v cerkveno korist. Njega Slovenija kot takšna nikoli ni zanimala, niti ga sedanj ne, nanjo gleda samo kot sredstvo za izpolnjevanje cerkvenih interesov. Tako je bilo in bo, dokler bo obstajala cerkev. Seveda pa vse to nima nobene zveze z Bogom.

Zunanji minister je bil tudi na obisku pri Suverenem malteškem viteškem redu. Z zunanjim ministrom SMVR se je pogovarjal tudi o nadaljnji krepitvi sodelovanja med tem redom in Slovenijo. Kakšno pa na bi bilo to sodelovanje? Slovenija naj bi sodelovala z nekim srednjeveškim vojaškim redom, ki mu je glavna naloga obramba vere. Ali bo to sodelovanje potekalo tako, da bo država Slovenija branila katoliško vero?

Vsi ti obiski politike v Vatikanu kažejo na nedoraslost in neznanje nosilcev državnih funkcij. Namesto da bi branili Slovenijo pred napadi katoliške cerkve, se hodijo priklanjati najbolj negativnemu in zločinskemu stricu iz ozadja, to je rimskemu škofu. Ki si ne lasti samo duš, temveč tudi svetno državo in hoče iz napraviti družbo, kjer bo zopet vladala krvava stara zaveza.

2 Comments - Write a Comment

  1. · Edit

    Še dobro, da se je zahvalil samo za osamosvojitev in ne za “trajni prispevek k razvoju Slovenije”!

    Reply
  2. Seveda , se je vsekakor poklonil hudiču papežu oz satanistu.Glede tistega zločinskega reda pa je vse jasno , kaj se je izdajalec erjavec pogovarjal.Kmalu boste ne nebu zagledali hologram kristusa in hudiča.Kdor ne bo šel v cerkev in sprejel novo vero z mikro čipom vred bo odpeljan v taborišče.Slovenski politiki in cerkev , ki zastruplja brezdomne s strupom v čorbah so prodane duše in jim je vseeno kaj bo z njimi po smrti.In še -od koga je na slovenski banki stirideset miljard evrov?Od cerkve od koga pa?

    Reply

Komentar prispevka

Blue Captcha Image
Osveži

*